Politca de Cookie

Acest website folosește fișiere cookie pentru a-ți oferi o experiență mai bună. 
Apăsând accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu termenii și condițiile. CIteste Termenii si Conditiile

Despre

Bine ați venit la Mamma Mia

   Cu o experiență de peste 10 ani pe piața ieşeană, Mamma Mia este recunoscută printre consumatori pentru calitatea serviciilor şi profesionalismul de care dă dovadă.

      În prezent, Mamma Mia deține 3 locații, o unitate de catering/ banqueting şi două restaurante situate în centrul Iaşului.
      Unitatea de catering / banqueting deține o bucătărie de 300 mp, utilată la cele mai înalte standarde europene în domeniu, un laborator de cofetărie – patiserie și gelaterie și 35 de autoturisme destinate livrărilor. Astfel, Mamma Mia poate livra in cele mai bune condiții, în medie, 800 de comenzi și peste 2000 de porții pe zi. Timpul de livrare a unei comenzi este de maxim 50 de minute.
      Restaurantele au în comun o capacitate de 175 de locuri  la care se adaugă şi peste 230 de locuri la terasele deschise pe toată durata sezonului estival. Mamma Mia face faţă cu succes cererii în continuă creștere de pe piaţa ieşeană.

      Mamma Mia îşi propune să-i surprindă pe clienți cu preparatele sale delicioase.  Meniul conține peste 200 de preparate și este special gândit pentru a satisface cele mai variate gusturi. Atât preparatele tradiționale, cât și preparatele din bucătaria internațională (italiană, mexicană, indiană) aduc cu ușurință diversitatea în preferințele culinare ale clienților noștri. Aceștia pot savura preparatele alese în locațiile noastre, într-o ambianță plăcută și o atmosferă relaxantă.
      Mamma Mia își definește astfel misiunea, este orientată către întrecerea aşteptărilor clienţilor săi și investește permanent în instruirea personalului de pe toate nivelele ierarhice.

      Spațiul de servire este compartimentat astfel încât clienții să se poata bucura de calitatea produselor comandate. Salonul de nefumători,  aerul condiționat şi, mai ales, amabilitatea personalului, transformă o simplă masă într-o experiență culinară desăvârşită.

      Situată în B-dul Ştefan cel Mare şi Sfânt,  nr. 4, în spatele blocului Gulliver, Mamma Mia vine cu o ofertă bogată de pizza şi preparate, gătite din cele mai proaspete ingrediente, atent alese de către bucătari profesionişti.

      Promovată constant de calitatea produselor, seriozitatea staff-ului şi reacția promtă la cerințele pieții, Mamma Mia  vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi cu un departament specializat pentru office catering şi banqueting.

      Compania își propune să-și surprindă oaspeții cu rețetele sale, să le ofere meniuri dintre cele mai variate într-un ambient plăcut pentru ca ei să se simtă bine și să petreacă clipe minunate.