Politca de Cookie

Acest website folosește fișiere cookie pentru a-ți oferi o experiență mai bună. 
Apăsând accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu termenii și condițiile. CIteste Termenii si Conditiile

Loyality

Ai intrat deja în programul nostru de fidelitate? Grozav! Ai un adevărat talent la a lua decizii. Dacă totuși mai stai pe gânduri, iată – pe scurt – cum funcționează totul. De îndată ce ai cardul de fidelitate Mamma Mia, te bucuri numai de beneficii:

* aduni puncte cu fiecare comandă plasată în restaurantele Mamma Mia sau acasă – ai 10% din valoarea fiecărei note de plată înapoi pe card, în puncte de fidelitate. Nu te teme, calculul e ușor: 1 punct = 1 leu!
* folosești punctele acumulate ca să plătești următoarele bunătăți pe care le comanzi când vii la noi.

1. primești TORT GRATUIT de ziua ta!
- pentru fiecare fel principal pe care-l comanzi, îți oferim câte o felie de tort. De fapt, la mai mult de 7 feluri principale comandate, primești cadou un tort delicios din partea noastră, pe care să-l împarți cu toți prietenii. Și nouă ne plac surprizele, dar ca să iasă totul bine, te rugăm să ne anunți cu 24 de ore înainte dacă vrei să-ți îndulcim ziua.

2. mai mulți prieteni, mai multe puncte pentru tine!
- ai un motiv în plus să te întâlnești cu foștii colegi sau să ieși cu prietenii de la muncă: convinge-i să comanzi tu și pentru ei și vei avea și mai multe puncte pentru tine!.

3. mai simplu nu se poate!
- noi facem toate calculele și te ținem la curent cu situația contului tău după fiecare masă savurată de la Mamma Mia. Tu trebuie doar să aduci cardul – mai departe ne ocupăm noi.

4. fie, vrei și mai simplu de atât?
- dacă ți-ai uitat cardul și ești deja pe drum, nu-ți face griji: acum ai la îndemână și aplicația Mamma Mia! Poți să descarci ultima versiune de pe Google Play / App Store.

5. mai multe șanse de câștig!
- să recunoaștem: tuturor ne place să câștigăm, nu-i așa? Ei bine, noi îți oferim o ocazie în plus, astfel că poți participa la toate concursurile pe care le organizăm – și crede-ne, sunt multe! .

6. afli toate noutățile!
- nu te vom aglomera cu e-mail-uri nesfârșite; dacă vrei să afli noile noastre surprize culinare sau viitoarele promoții, suntem doar la un e-mail distanță!

Sperăm că toate aceste avantaje sunt pe placul tău și te așteptăm cât de curând în vizită, să te bucuri de tot ce ți-am pregătit!