Politca de Cookie

Acest website folosește fișiere cookie pentru a-ți oferi o experiență mai bună. 
Apăsând accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu termenii și condițiile. CIteste Termenii si Conditiile

Despre

Povestea Mamma Mia

   Mamma mia, este o poveste despre arome și pasiune, despre gustul perfect și arta gătitului, despre creativitatea si implicarea unor oameni dedicați care vor să vă împărtășească experiențe desăvârșite.
      Aceste file scrise cu drag dar mai ales puse în scenă zi de zi de o echipă de oameni talentați, creativi și plini de zâmbete. O energie pozitivă care ne-a motivat și ne-a adus succesul în cei 20 ani de când suntem în peisajul ieșean. 
Diversitatea meniului nostru cuprinde o selecție amplă de peste 200 de preparate culinare, atât cele tradiționale românești, cât și preparatele din bucătaria internațională: cea italiană, mexicană, spaniolă, franțuzească ...și asiatică. 
    Pentru că timpul este cel mai importantă resursă pentru noi toți, te poți bucura în cel mai scurt timp de mâncarea savuroasă chiar la tine acasă, caldă și atent pregatită de chefii noștri, împreună cu cele peste 1500 de produse din noul nostru Market on-line, pentru că Mamma Mia îți livrează GRATUIT la orice oră din zi și din noapte. 
   O poveste pe care continuăm să o scriem împreună pentru a rămâne așa cum am promis, un nume apreciat, o garanție a bunului gust, recunoscut și de încredere în Iași. Noi suntem Mamma Mia!