Politca de Cookie

Acest website folosește fișiere cookie pentru a-ți oferi o experiență mai bună. 
Apăsând accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu termenii și condițiile. CIteste Termenii si Conditiile

Loyalty

PROGRAM DE FIDELITATE

 

Salut! Ai intrat în programul nostru de fidelitate? Grozav! Chiar ai un adevărat talent de a lua decizii bune. Dacă totuși mai stai pe gânduri, iată pe scurt cum funcționează programul nostru de fidelitate. De îndată ce ai descărcat noua aplicație Mamma Mia, te bucuri numai de beneficii:

* Aduni mereu puncte la fiecare preparat comandat ONLINE, de acasă ori de la serviciu, dar și în restaurantele Mamma Mia! Ai 10% bani înapoi, direct în contul tău, din aplicație, în puncte de fidelitate la fiecare preparat comandat. Stai fără emoții, calculul e ușor: 1 punct = 1 leu!

*ATENȚIE! Sunt excluse de la acordarea punctelor următoarele: produsele din tutun, comenzile din Market Mamma Mia, torturile comandate telefonic și orice comandă efectuată telefonic, platourile festive dar și comenzile ce implică evenimentele de tip Catering, acolo unde este necesară consilierea unui manager.
* Poți folosi punctele acumulate ca să plătești următoarele bunătăți, pe care le comanzi, când vei veni la noi în Restaurant sau pe Terasă.

PÂNĂ AICI E SIMPLU, NU?  IATĂ ÎNCĂ ȘASE MOTIVE PENTRU CARE MERITĂ SĂ INTRI ÎN PROGRAMUL NOSTRU DE FIDELITATE:

1. Primești TORT GRATUIT de ziua ta!

- De ziua ta te așteptăm să sărbătorești în Restaurantele Mamma Mia din Bld. Ștefan cel Mare și Sfânt Nr.10-12. Vino cu cei dragi și primești câte o felie de tort pentru fiecare fel principal comandat, sau ne poți anunța cu 24 de ore înainte la telefon 0729 136 518 să-ți pregătim TORTUL ÎNTREG GRATUIT*

* tot ce trebuie să faci este să comanzi peste 7 feluri principale

2. Mai mulți prieteni, mai multe puncte pentru tine!
- Ai un motiv în plus să te întâlnești cu foștii colegi sau să ieși cu prietenii de la muncă! Îi poți convinge să comanzi tu pentru toți și vei aduna mai multe puncte în aplicație.  

3. Mai simplu nu se poate!
- Noi facem toate calculele și te ținem la curent cu situația contului tău după fiecare masă savurată de la Mamma Mia. Tu trebuie doar să descarci noua aplicație – mai departe ne ocupăm noi.

4. Fie, vrei și mai simplu de atât?
- Acum ai la îndemână aplicația nouă Mamma Mia! Poți să descarci ultima versiune de pe Google Play / App Store și să verifici situația contului tău.

5. Ai mai multe șanse de câștig!
- Să recunoaștem ceva evident: tuturor ne place să câștigăm, nu-i așa? Ei bine, noi îți oferim o ocazie în plus, astfel că poți participa la toate concursurile pe care le organizăm și crede-ne, că sunt multe și au premii interesante!

6. Afli toate noutățile!
Ești informat doar când avem noutăți sau ceva important să-ți comunicăm dar nu te vom aglomera cu e-mail-uri nesfârșite. Dacă vrei să afli noile noastre surprize culinare sau viitoarele promoții, suntem doar la un e-mail distanță!

Sperăm că toate aceste avantaje sunt pe placul tău și te așteptăm cât de curând în vizită, să te bucuri de tot ce ți-am pregătit!