Politca de Cookie

Acest website folosește fișiere cookie pentru a-ți oferi o experiență mai bună. 
Apăsând accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu termenii și condițiile. CIteste Termenii si Conditiile

Termeni și Condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni și condiții. Dacă nu acceptați acești Termeni și Condiții NU FOLOSIȚI acest site. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodată față de produsul ce-l prezintă. Totodată ne rezervăm dreptul ca în cazul anumitor comenzi să cerem plata integrală sau parțială în avans.

Ne asumăm dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fară o altă notificare.

Pentru tratarea reclamațiilor de la clienți, ne asumăm dreptul de a oferi o gratuitate în cazul în care se constată veridicitatea sesizarii (pentru a constata și proba neconformitatea, clientul trebuie să înapoieze fizic produsul, compania va trimite un agent comercial pentru ridicarea acestuia).

Serviciul nostru include comunicări cu caracter administrativ și comercial care vă vor fi trimise în momentul în care decideți să vă înregistrați ca utilizator.

Sunteți de acord și acceptați că, fară nici o notificare prealabilă, putem șterge sau adauga orice informație pe site, întrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din conținutul sitelui, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informație pe care îl veți găsi pe aceste site-uri. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă vizitați sau nu aceste site-uri sau luați sau nu în considerare informația găsita acolo.

 

OBLIGAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ DE ÎNREGISTRARE

În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare ca utilizator și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet. În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de catre dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocam accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fară nici o notificare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului www.mammamia.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea S.C. Duk Food S.R.L. / S. C. Caya Food Delivery S.R.L. sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fară acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul www.mammamia.ro, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

 

ACCESAREA SITE-ULUI

SC. Duk Food S.R.L. / S. C. Caya Food Delivery S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății fară acordul scris al acesteia.

COMUNICAREA ELECTRONICA

Prin accesarea site-ului www.mammamia.ro, folosirea, vizitarea, cumpărarea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate echipei Mamma Mia, clientul consimte automat la dezvoltarea unei comunicări electronice cu aceasta. Comunicarea între cele două părți (client și societate) se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de la mammamia.ro în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site. Comunicarea electronică poate fi completată, după caz, de cea tradițională.

Lista tehnicilor de comunicație la distanță conform Anexei din Ordonanța nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță este următoarea:

 1. imprimat neadresat;
 2. imprimat adresat;
 3. scrisoare tipizată;
 4. publicitate tipărită cu bon de comandă;
 5. catalog;
 6. telefon cu intervenție umană;
 7. telefon fară intervenție umană (automat de apel, audiotext);
 8. radio;
 9. videofon (telefon cu imagine);
 10. videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatură sau ecran tactil);
 11. postă electronică (e-mail);
 12. telecopiator (fax);
 13. televiziune (teleshopping).

 

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR ȘI SECURITATEA INFORMAȚIILOR

Accesarea mammamia.ro implică acceptul utilizatorilor că datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de S.C. Duk Food S.R.L. / S. C. Caya Food Delivery S.R.L. Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promoțiiile Mamma Mia sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de Mamma Mia prin orice mijloace de comunicare (postă, e-mail, telefon, SMS, etc.). S.C. Duk Food SRL  / S. C. Caya Food Delivery S.R.L. se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți, cu excepția operatorului de marketing direct (al acestuia). Pe site-ul www.mammamia.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și parolei personale. S.C. Duk Food S.R.L. / S. C. Caya Food Delivery S.R.L. nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către mammamia.ro. numai în scopul declarat al acestui site.

Informațiile din contul de înregistrare, precum și datele din formularul de comandă vor fi folosite pentru procesarea comenzilor sau informării despre eventualele promoții.

Datele personale vor putea fi transmise autorităților în drept pentru verificarea tranzacțiilor comerciale sau orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

S.C. Duk Food S.R.L. / S. C. Caya Food Delivery S.R.L. garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic; nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput si găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul/serverele sau mail-urile expediate de www.mammamia.ro nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare. De asemenea, S.C. Duk Food S.R.L. / S. C. Caya Food Delivery S.R.L. nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul. S.C. Duk Food S.R.L. / S. C. Caya Food Delivery S.R.L. certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numară (enumerarea nu are un caracter limitativ):

 • dreptul de a cere mammamia.ro să vă confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastră personale, în mod gratuit;
 • dreptul de a cere mammamia.ro să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
 • dreptul de a cere mammamia.ro să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastră personale;
 • dreptul de a cere mammamia.ro să înceteze expedierea de mesaje promoționale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail sau prin poștă. Mammamia.ro folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află sub controlul nostru.

 

LITIGII

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpărarea produselor site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Condițiile și Termenii de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și S.C. Duk Food S.R.L. / S. C. Caya Food Delivery S.R.L. În cazul unor eventuale conflicte între Duk Food S.R.L. / S. C. Caya Food Delivery S.R.L. și clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă.

Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

 

DISPOZITII FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fară obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Ne rezervăm dreptul să mărim timpul de livrare cu maximum 15 minute în condiții de trafic intens și vreme nefavorabile. Deasemeni, timpul poate suferi modificări dacă la apelarea agentului clientul nu ne poate răspunde.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul își asumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din cumpărarea din magazinul virtual www.mammamia.ro

 

MODALITĂȚI DE PLATĂ ȘI LIVRARE

Ambalajele (excepție Market alimentar și nealimentar) sunt incluse în prețul produselor, iar prețurile afișate pe site includ TVA.

După urmarea pașilor din secțiunea “Cum cumpăr”, un agent comercial va livra produsele comandate la adresa menționată de catre utilizator, livrarea fiind gratuită. Plata se va face la domiciliu, cash, card sau tichete de masă. Clientul are obligația de a selecta modalitatea de plată în momentul finalizării comenzii pe site.

Comanda minima de preparate pentru care se face livrarea GRATUITĂ este de 45 lei (fără țigări și băuturi), în funcție de fiecare zona (vezi secțiunea “Zone Livrare”). Dacă nu vă încadrați în minimul de comandă se va aplica o taxă de livrare începând cu 15 lei, în funcție de zonă (vezi secțiunea “Zone Livrare”), unde va fi livrată comanda.

Integritatea comenzii se verifică la livrare, reclamațiile ulterioare cu privire la lipsa anumitor produse nu vor fi luate în considerare.